Speltips 9/2: Stuttgart – Borussia Dortmund

Klasskillnad när Dortmund gästar Stuttgart.

Twitter Facebook 

Borussia Dortmund reser till Stuttgart för att säkra avancemanget till en semifinal-plats i den tyska cupen. Man reser dit med starkaste manskapet och målet är tydligt, man vill vinna cupen. Dortmund har gått oerhört bra hela säsongen och hade inte Bayern funnits hade Dortmund varit det bästa laget i ligan. Pierre Aubameyang har gjort hela 20 mål i ligan nu och kan jämföras med anfallare som Lewandowski, Suarez och Benzema, oerhört viktigt för Dortmund att han presterar vecka in och ut. En annan som presterat på en hög nivå den här säsongen är Michtaryan, han leder assistligan i Tyskland och är även bäst i hela Europa just nu.

Stuttgart placerar sig på en 12:e plats i ligan med fyra raka segrar. Efter en riktig trög inledning på säsongen har Stuttgart nu kommit igång och det ser även ut som att man undviker nedflyttningsstrecket den här säsongen. Oerhört imponerande att knipa fyra raka trepoängare men värt att nämna är att man haft ett ganska enkelt spelschema. Man har slagt Köln, Hamburg och Frankfurt i de tre senaste matcherna, motstånd från den undre halvan av tabellen.

Dortmund blir en för tuff uppgift

All respekt för Stuttgart och deras fina form de senaste veckorna men jag tror Dortmund blir en alldelles för tuff uppgift för Stuttgart. Dortmund är oerhört sugna på att nå en finalplats och revanschera sig mot Bayern, det är faktiskt så att Dortmund nästan alltid når en finalplats i cupen, man har spelat tre finaler de senaste fyra åren.

Jag är säker på att Dortmund vinner den här matchen, kanske till och med med mer än ett mål och kommer därför att spela på -1 asian handicap hos Titanbet, som ger alla nya medlemmar en bonus på 1000kr.

Hämta hem ett riskfritt spel: upp till 1000kr

Expekt bjuder nya kunder på ett riskfritt spel. Du behöver bara placera ditt första spel på valfri match upp till 1000kr – förlorar du betalas insatsen tillbaka.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 1.83
Bolag: Titanbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:34
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming