Speltips 8/2: Espanyol – Real Sociedad

Jämn batalj att vänta i Barcelona.

Twitter Facebook 

Titan Bet Sportsbook

Både Espanyol och Real Sociedad har varit en besvikelse den här säsongen, Espanyol placerar sig på en 17:e plats i ligan och Sociedad på en 14:e. Espanyol är samtidigt inne i en mörk period just nu med sex raka matcher utan vinst, samtidigt som Sociedad börjat plocka poäng, dock har man gjort detta på hemmaplan, två raka vinster där. Sist Sociedad vann på bortaplan i ligan var den 25:e oktober och mycket tyder på att man inte lyckas med den bedriften ikväll heller, för även om man börjat plocka poäng på hemmaplan gör man inte detta på bortaplan.

Espanyol är inte att lita på just nu, man kämpar för att hålla sig kvar i den högsta ligan och varje poäng är viktig framöver. Ikväll har man chansen att plocka poäng mot ett bortasvagt Sociedad och jag tror man lyckas med detta, dock tror jag inte på att man vinner. Man har sett urusla ut i de senaste matcherna och jag tror inte det är något som vänder på en kväll utan lyckas man knipa åt sig en poäng här mot ett Sociedad med självförtroende är det klart godkänt.

Mycket talar därför för en jämn kamp ikväll och det mest naturliga blir därför att lira på krysset. Personligen har det gått riktigt bra när jag spelat kryss på senare tid, jag satte krysset i både Chelsea – Man U och Hamburg – Köln igår och så länge det går bra och mycket talar för just detta scenario tänker jag fortsätta lira på det, jag ser ingen anledning att låta bli. Vi kör!

De har Svergies bästa bonus: 3000kr

Hämta hem Sveriges bästa insättningsbonus, ComeOn ger nya spelare hela 3000kr i bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3.10
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming