Speltips 8/2: Topptipset

Okänd mark men desto roligare.

Twitter Facebook 

Lördagens tips var nära att trilla in men skam den som ger sig. På kvällens kupong hittar vi matcher från Portugal, Spanien, Frankrike, Turkiet och Tyskland. Det som är lite kul med dagens kupong är att Svenska Spel har valt att ta med ett halvtidsspel i matchen Espanyol – Sociedad. Mötet finns med i match 3 som halvtidsspel och i match 4 som det vanliga fulltidsspelet.
Vi börjar med spikarna. Den första hittar jag i match 1 i mötet mellan Sporting Lissabon och Rio Ave. Sporting har tre raka segrar och tar serieledningen vid vinst idag. På hemmaplan har man hela 8 visnter, 2 oavgjorda och 0 förluster. Rio Ave har vikande form och på bortaplan är facitet 1-4-4 dvs en vinst på hittills nio försök. Jag tror inte den andra vinsten kommer ikväll. Vi inleder med en bergetta.
Min andra spik tar jag från match 2 och mötet mellan Braga och Estoril. Här finns inte så mkt att säga egentligen utan Braga har en grym form för tillfället och lämnas allena. Estoril gör för många plattmatcher för att på allvar kunna hota Braga i denna match. Etta i match 2.
I övrigt så är det matcher i franska ligue2, turkiska högra ligan, italienska andra ligan och spanska högsta ligan.
Jag helgarderar mötet mellan Trapani och Como i Serie B, Italien. Viktigt möte för framförallt Como och frågan är hur pass pigga man är efter resan till västra Sicilien. Jag kan lite om Serie B men inte tillräckligt för att sticka ut hakan här – helgardering.
Jag tror mer på Real Sociedad i match 3,4 då formen är bättre och Espanyol är ett sämre lag i grunden.
I match åtta tror jag hemmaplan blir avgörande i mötet i Bündesliga 2, tar dock med krysset som ”safe card”.

1. Sporting Lissabon – Rio Ave 1
2. Braga – Estoril 1
3. Espanyol – Real Sociedad OBS! Halvtidsresultat X2
4. Espanyol – Real Sociedad X2
5. Kasimpasa- Genclerbirligi 1X
6. Le Havre – Dijon X2
7. Trapani Calcio – Como Calcio 1X2
8. Bielefeld – Duisburg 1X

Topptipset ROI:

Satsat: 756
Vinst: 921
Behållning: 165

Lev väl – vi hörs!

Få en perfekt start med Betway: 1000kr bonus

Betway erbjuder spel på Sport, Casino, Esports, Vegas, Poker och Bingo. Dessutom finns en välkomstbonus att hämta hem: 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Pris: 96kr
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming