Speltips 7/2: Bournemouth – Arsenal

Tar Arsenal vara på chansen?

Twitter Facebook 

Bournemouth mot Arsenal alltså, jag ser endast ett resultat framför mig här och det är att Arsenal kniper alla tre poäng. Arsenal är medvetna om att detta är sista chansen, förlorar man denna är det i princip kört att vinna ligan. City tappade poäng igår, samtidigt som Tottenham och Leicester lyckades vinna och just därför inser förhoppningsvis Wenger hur viktigt det är att vinna den här matchen. Alla spelarna måste ta sitt ansvar och vara 100% fokuserade och jag tror riktigt starkt på att man kommer lyckas med detta. Man har tappat poäng i två raka matcher nu mot knepigt motstånd och Bournemouth är man mycket bättre än. Dessutom entrar man planen med fullt manskap vilket är väldigt viktigt.

Bournemouth har knipit sju poäng på sina tre senaste matcher, man vann senast mot Crystal Palace vilket är ett riktigt bra resultat, innan dess spelade man till sig ett kryss mot Sunderland, man vann även mot Norwich några dagar tidigare. Man är inne i en fin period, det ska man inte ta ifrån Bournemouth men samtidigt får man tänka på att man spelat mot aa, just Norwich och Sunderland, två av ligans sämsta lag. Crystal Palace-vinsten ska man som sagt inte ta ifrån de, de spelade riktigt bra där, dessutom på bortaplan men jag tror fortfarande ett taggat Arsenal blir en för svår uppgift att lösa.

Tvåan känns säker

Bournemouth ska absolut inte underskattas, de har snott åt sig poäng mot både Chelsea och United men det är fortfarande två stora klubbar i kris. Kris är kanske att ta i men ni förstår min poäng. Arsenal är ett oerhört spelskickligt lag och med Özil, Alexis och Giroud i bra form tror jag man kommer spela ut detta Bournemouth. Man kommer ha mycket mer boll och därför skapa mycket fler chanser.

Jag tycker tvåan känns riktigt intressant här, nästan till dubbla degen också. Det är värt en slant.

De har marknadens bästa utbud när det kommer till sport (spelbolaget får 5/5 i betyg)

Mybet är det ledande spelbolaget när det kommer till utbud. De erbjuder odds på nästan alla sporter, även de du inte tänker på. Nya kunder får dessutom en bonus på upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.90
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 14:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming