Speltips 7/2: Dagens säkraste dubbel till 2.08x

Fixar både Real Madrid och PSG tre poäng?

Twitter Facebook 

Real Madrid reser till Granada för att hämta hem tre poäng, inget annat är acceptabelt och det ska egentligen inte vara något snack om saken, mot Granada ska man vinna 10 av 10 möten, även om man lirar på bortaplan. Det skiljer hela 27 poäng och 16 placeringar lagen emellan och därför behöver reken ingen vidare presentation. Jag tror Real Madrid vinner matchen med minst två bollar och anser oddset vara helt okej för ett dubbelspel.

Jag kombinerar Real Madrid-reken med en PSG-rek och även om den här matchen är lite tuffare på förhand tror jag PSG till slut löser det. Det har man gjort hela säsongen och även om man försökt övertala sig själv till att Lyon och de andra lagen i ligan kan sno åt sig poäng mot PSG har PSG oftast motbevisat detta. PSG vinner alla matcher de spelar i ligan känns det som, även de lite tuffare på bortaplan. De gör alltid till slut 1-0 i slutet av matchen eller gör ett tidigt mål och håller ut hela vägen, de känns helt enkelt väldigt stabila.

Marseille har haft allt annat än en bra säsong, man placerar sig på en 9:e plats och är det tredje sämsta hemmalaget i ligan, man har endast vunnit två matcher hittills på hemmaplan den här säsongen och det är långt ifrån godkänt. Marseille tappar poäng i match efter match och jag tror man bara helst vill glömma den här säsongen, visst har man lite kvar att spela för, man är trots allt som hänt endast fem poäng från tredjeplatsen innebär CL-spel. Dock tror jag inte man lyckas rubba självaste PSG, inte om man spelar som gjort under säsongen, PSG är klasser bättre och även om PSG kanske inte är lika motiverade som Marseille bör vara finns det mängder av spelare i PSG som slåss om en startplats, det är just där jag tror PSG hittar styrkan, man roterar friskt och så fort en ny spelare får chansen vill denna ta den.

Den här dubbeln känns oerhört säker på förhand, både PSG och Real Madrid bör vinna och oddset 2.08x hos Bet365 känns riktigt bra.

De har Svergies bästa bonus: 3000kr

Hämta hem Sveriges bästa insättningsbonus, ComeOn ger nya spelare hela 3000kr i bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: PSG & Real Madrid
Odds: 2.08x
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming