Speltips 6/2: Atletic Bilbao – Villareal

Bortalaget har ett alldeles för högt odds, utnyttjas direkt.

Twitter Facebook 

Det blir en kortare rek så här på eftermiddagen så jag hinner få ut reken i god tid. Jag kommer inte gå närmre in på detaljer utan vill lyfta fram Villareal i det här mötet. All respekt för Bilbao men Villareal har samlat på sig 10 poäng fler än Bilbao och placerar sig endast tre poäng bakom självaste Real Madrid, ett oerhört imponerande facit och därför ifrågasätter jag spelbolagens oddssättning, den raka tvåan ger hela 4.33x vilket är lite konstigt, Villareal har till och med slagit Real Madrid i år och Bilbao ska inte vara omöjliga utan det lär bli en riktigt jämn fajt där jag anser Villareal vara lite vassare.

Bilbao har varit oerhört vassa på hemmaplan men man har ändå tappat poäng här, både Las Palmas och Malaga lyckades sno åt sig poäng på Estadio San Mames, Villareal ska klara av detta också.

Jag kommer dock inte spela på den raka tvåan själv utan kommer gå för det säkrare spelet, X2. Spelet ger nästan dubbla degen och det är värt att testas alla dagar i veckan. Bilbao är alltid tuffa att möta på bortaplan men Villareal har gjort det riktigt bra den här säsongen och X2 känns som ett riktigt bra spel.

De har marknadens bästa utbud när det kommer till sport (spelbolaget får 5/5 i betyg)

Mybet är det ledande spelbolaget när det kommer till utbud. De erbjuder odds på nästan alla sporter, även de du inte tänker på. Nya kunder får dessutom en bonus på upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.90
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming