Speltips 9/12: Philadelphia Flyers – Edmonton Oilers

Ett starkt hemmalag som borde vara större favoriter mot ett bortalag som har svårt att vinna.

Twitter Facebook

Philadelphia Flyers är ett av ligans hetaste lag just nu 7-3 på de 10 senaste och sex raka vinster. Senast mot Florida där de vann i förläggning vilket även innebar att mitt senaste spel gick in här. I nuläget ligger de på en wildcard plats med facit 15-10-3. Ett förväntat facit för Philadelphia som definitivt kommer vara med i slutspelsstriden vid de sista omgångarna. 9-5-2 är väl inget att skryta med på hemmais men genom åren så är de väldigt tunga att möta i Philadelphia som bör vara favoriter mot i alla fall 23/29 lag i ligan.

Edmonton Oilers gjorde en vågat trejd genom att byta bort deras stjärna mot Taylor Hall mot backen Adam Larsson för att stärka upp försvaret. Helt rätt enligt mig då de blivit mycket mer stabilare i år och när man har en spelare som Connor McDavid som redan vid 19 års ålder är en av ligans bästa spelare och kommer definitivt vara ligans mest värdefullare spelare inom ett par år. Edmonton leder just nu sin division och kommer enligt mig vara ett slutspelslag i år. Det är faktiskt borta spelet som har imponerat denna säsong med 8-4-3 i facit. Dock så har de svårt att vinna matcher just nu. De har bara vunnit 2/7 senaste matcherna mot relativt lätt motstånd. Det ska också tilläggas att de förlorat 3 av dessa 7 matcher på förläggning .

Jag ser det svårt för Edmonton att vinna borta mot ett riktigt starkt Philadelphia som enligt mig borde ha runt 1,67 för hemmavinst. Men när Betsson erbjuder det fina oddset 1,78 så nappar jag där.

Philadelphia Flyers ML (inklusive övertid) spelas till 1,78 hos Betsson, som ni får 1000kr i bonus av här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Philadelphia Flyers ML
Odds: 1,78
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 01:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming