Speltips 9/12: Malaga – Granada

Malaga är ett oerhört tufft lag att möta på Estadio La Rosaleda – kommer Granada att få bevittna detta?

Twitter Facebook

Sett till tabellen sticker Malaga inte ut på något sätt, man placerar sig på en tolfte plats i tabellen. Men har man följt Malaga närmre den här säsongen är man väl medveten om att dom är grymt starka på hemmaplan, på Estadio La Rosaleda trivs man stort och vunnit fem raka matcher. Tittar vi hur dom presterat på bortaplan ser vi en tydlig skillnad, här har man ännu inte lyckats vinna.

Formen är det heller inget fel på, man förlorade inte en match under november månad och plockade bland annat poäng mot Barcelona på Camp Nou, i förra omgången lyckades man även få med sig ett poäng från Valencia. Det är alltså ett formstarkt Malaga som tar sig an ett uddlöst Granada och hemmasegern ligger därför nära till hands.

Granada kommer med största sannolikhet att trilla ner från den högsta ligan, efter fjorton spelade omgångar placerar man sig näst sist i tabellen och har endast lyckats vinna en match. På bortaplan är man ännu sämre, man har endast plockat två poäng på resande fot den här säsongen och detta är något Malaga ska kunna utnyttja.

Oddset på den raka ettan ligger i skrivande stund på 1,60 x insatsen hos Mybet, dock väljer jag att vara fräck och testa en Malaga-vinst + under 2,5 mål i matchen. Granada är väl medvetna om Malagas form på hemmaplan och kommer att ställa upp defensivt, prio ett är ett poäng i den här matchen för det gästande laget och man kommer att spela med en låg risk. Malaga är samtidigt inget lag som kör över sina motståndare. En Malaga-vinst + under 2,5 mål i matchen ger fina 3,50 x insatsen hos Mybet, ni får 1000kr i välkomstbonus av spelbolaget via den här länken.

Missa inte Coolbets julkalender – nya erbjudanden varje dag

Coolbet bjuder sina kunder på ett nytt erbjudande – varje dag – fram tills nyår! Missa inte detta, gå med spelbolaget och hämta dessutom hem din välkomstbonus, på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 2,5 mål i matchen
Odds: 3,50
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming