Speltips 9/12: Dijon – Marseille

Vi tror på en målsnål tillställning mellan Dijon och Marseille under fredagskvällen.

Twitter Facebook

Marseille åkte på en tung förlust för två veckor sedan mot Monaco, 4-0 slutade den matchen och efter den ordentliga smällen verkar man ha vaknat till liv en aning. Man spelade till sig ett oavgjort resultat mot hemmastarka Saint Etienne i matchen efter och senast slog man Nancy med 3-0.

Nu väntar ännu en tuff uppgift för Marseille i form av Dijon, Dijon tillhör det nedre skiftet av tabellen men har samtidigt inte förlorat många matcher, utan man spelar mycket oavgjort. Man bjuder oftast upp till bra motstånd och det lär bli samma scenario i matchen mot Marseille.

Marseille har ännu inte vunnit en match på bortaplan den här säsongen, man har spelat åtta matcher och förlorat fem av dessa. Men med lite boostat självförtroende tror jag man kan höja sig, Marseille är ett lag som ska befinna sig i den övre delen av tabellen och potential finns det. Man har haft stora problem i defensiven under den här säsongen men det har sett mycket bättre ut i dom två senaste matcherna där man även lyckats hålla nollan.

Känslan säger att vi får bevittna en jämn kamp, vinnaren vågar jag inte utse utan kommer istället att sikta in mig på underspelet här, sätter Marseille defensiven är 0-1 ett logiskt resultat här. Underspelet ger fina 1,80 x insatsen hos William Hill, som ni får 1000 kr i bonus av.

Vill du testa något nytt och spela på aktier? Kom igång med en bonus hos BetOnFinance

Gå med BetOnFinance om du vill prova något nytt – en helt ny marknad har öppnats för betting på aktier. Kom igång med en välkomstbonus – upp till 1000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,80
Bolag: William Hill (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming