Speltips 9/12: Eintracht Frankfurt – Hoffenheim

Eintracht Frankfurt och Hoffenheim drabbar samman i en match vi tror slutar målrikt.

Twitter Facebook

Eintracht Frankfurt och Hoffenheim har en tendens att bjuda på målrika tillställningar, ser man till alla omgångar hittills i Bundesliga har något av lagen klarat linan på över 2,5 mål i matchen i tio av tretton tillfällen. Mycket talar därför för en målrik ställning i den fjortonde omgången.

Eintracht Frankfurt snittar två mål framåt och ett bakåt på hemmaplan sett över alla omgångar, Hoffenheim snittar samtidigt liknande siffror på bortaplan, dessutom är detta en Bundesliga-match och vi som följer Bundesliga är väl medvetna om att matcherna oftast klarar linan på över 2,5 mål i matchen.

Hoffenheim slog dessutom Köln senast med hela 4-0 och har ett oerhört intressant lag den här säsongen, man spelar en offensiv fotboll med en någorlunda hög risk i sitt spel, det talar för att man släpper in någon balja också. Eintracht Frankfurts matcher på hemmaplan har klarat linan på över 2,5 i fyra av sex tillfällen den här säsongen.

Det är givetvis en del siffror här och vi ska inte enbart gå på statistiken, men känslan säger att Hoffenheim går för seger i den här matchen för självförtroendet är det inget fel på, Eintracht har med största sannolikhet samma målsättning i den här matchen som Hoffenheim har – tre poäng.

Jag kommer därför att testa överspelet till fina 1,76 x insatsen hos ComeOn, ni får 3000kr i välkomstbonus av dom via den här länken.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbelningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,76
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming