Speltips 10/12: Toulouse – Lorient

Vi fortsätter att gå emot Lorient som är ligans sämsta lag med endast tolv ihopspelade poäng.

Twitter Facebook

Toulouse har inlett säsongen 16/17 klart mycket bättre än förra året, just nu placerar man sig på en åttonde plats i tabellen och vunnit fem av sina sju matcher på hemmaplan, så en viss styrka finns det i Toulouse-lägret.

Formen är dock inte den bästa, man har endast lyckats vinna en match på sina senaste sju försök – dock är det värt att lyfta fram att man både slagit PSG och Monaco på hemmaplan – både dom två matcherna vann man med två mål, 2-0 & 3-1.

Toulouse behöver lite hjälp med att hitta tillbaka till vinnarspåret och dagens motstånd står som sagt Lorient för, ligans sämsta lag – som ännu inte vunnit på bortaplan. Lorient har på åtta matcher endast spelat ihop två poäng, dessutom släpper man in två mål bakåt i snitt och känslan säger att Toulouse inte kan få ett bättre läge att hitta tillbaka till vinnarspåret än det här – man bör vara steget större i den här kampen.

Jag tycker den raka ettan är oerhört intressant och testar den också till fina 2,05 x insatsen hos William Hillsom ni får 1000 kr i bonus av.

Vill du testa något nytt och spela på aktier? Kom igång med en bonus hos BetOnFinance

Gå med BetOnFinance om du vill prova något nytt – en helt ny marknad har öppnats för betting på aktier. Kom igång med en välkomstbonus – upp till 1000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,05
Bolag: William Hill (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming