Speltips 10/12: Sampdoria – Lazio

Sitter förlusten i Romderbyt fortfarande kvar hos Lazio-spelarna?

Twitter Facebook

Hade Lazio plockat i alla fall ett poäng i Romderbyt hade jag trott på detta Lazio den här säsongen – känslan säger att den där förlusten påverkar mer än vad vi tror. Lazio hade verkligen fått en bra start på säsongen och kunde vid vinst i den matchen, dessutom på hemmaplan, gå om Roma och dessutom placera sig på en tredja plats, strax bakom AC Milan och Juventus.

Man inledde oerhört starkt och var det bättre laget inledningsvis, men i andra halvlek gjorde Roma två mål vann matchen, kanske rättvist till slut men det hela kunde ha slutat annorlunda om Lazio satt sina chanser i första halvlek. Nu placerar man sig på en femte plats i tabellen och vägen känns oerhört lång upp till första platsen.

Lazios motståndare för dagen är Sampdoria, detta Sampdoria ser oerhört intressanta ut. Man går bra i ligan sett till förutsättningarna och är främst väldigt starka på hemmaplan där man vunnit fem av sju matcher den här säsongen. Man har endast förlorat en match och det var mot Milan efter ett sent avgörande av Bacca – värt att nämna är även att man inte förlorat en match sedan matchen mot Juventus den 26:e oktober, man befinner sig alltså i en väldigt bra period just nu och ett skakat Lazio ska därför kunna avvärjas.

Den raka ettan ligger på fina 3,00 x insatsen, dock kommer jag att försäkra mig genom att spela dnb, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat. Vi får fortsatt fina 2,10 x insatsen för detta spelet hos ComeOn, som dessutom ger er 3000kr i välkomstbonus.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 dnb
Odds: 2,10
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming