Speltips 10/12: Ingolstadt – Leipzig

Oddset på Leipzig några decimaler för högt?

Twitter Facebook

Det är bokstavligt talat botten mot toppen i den här matchen – Ingolstadt befinner sig på en sista plats i tabellen och inlett oerhört trögt – man har endast lyckats vinna en match på tretton försök och förlorat hela nio matcher redan.

Det börjar dock se lite ljusare ut för Ingolstadts del, man har plockat fyra poäng på sina senaste tre matcher men här tror jag det tar stopp, Leipzig är klasser bättre – på alla sätt och vis rankar jag överraskningslaget högre.

Leipzig ligger etta i tabellen, tre poäng ovanför självaste Bayern Munchen. Man är fortsatt obesegrade och redan hunnit med att vinna tio matcher – bäst i ligan.

Detta Leipzig radar upp vinster, just nu är man uppe i åtta raka trepoängare och känslan säger att nionde är nära – för även om Leipzig närmar sig ett poängtapp tror jag man löser en seger i den här matchen, Ingolstadt är alldeles för dåliga och bör besegras här.

Den raka tvåan betalar tillräckligt bra för att investeras i, Betway betalar oss fina 1,80 x insatsen, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom via den här länken.

Hitta dagens säkraste dubbelspel hos helgensdubbel.se

Är din passion att spela på säkra dubbelspel? Nu kan du göra det varje helg hos helgensdubbel.se – det är spelstopp under lördagen eller söndagen men alltid under helgerna. Missa inte!
Besök sajten här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,80
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming