Speltips 8/12: Astra Giurgiu – Roma

Astra Giurgiu har allting i sina egna händer i den sista omgången av gruppspelet, och kan utnyttja att Roma redan är klara för vidare spel i turneringen.

Twitter Facebook

Rumänska Astra har allt kvar att spela för samtidigt som Roma inte har något alls att spela för. Roma säkrade avancemanget i förra omgången och lär inte vara allt för fokuserade på den här matchen. Kan även tänka mig att Spalletti roterar kraftigt eftersom att man spelar en tuff bortamatch mot Milan i helgen. Man spelade dessutom ett Romderby i helgen vilket tar ordentligt på krafterna.

Astra placerar sig samtidigt på en andra plats och behöver plocka tre poäng för att vara helt säkra på avancemang, Austria Wien som ligger på en tredje plats har två poäng färre än Astra och spelar borta mot Viktoria Plzen. Vinner Austria den kampen, så krävs tre poäng för Astra och därför tror jag också man kommer att gå för segern i den här matchen mot ett omotiverat Roma.

Roma riskerar heller inte att bli av med första platsen och det är något som verkligen talar för en hemmaseger i den här matchen.

Jag kommer dock att försäkra mig genom att spela draw no bet, spelet ger fina 2,16 x insatsen hos Unibet, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom här.

Missa inte Coolbets julkalender – nya erbjudanden varje dag

Coolbet bjuder sina kunder på ett nytt erbjudande – varje dag – fram tills nyår! Missa inte detta, gå med spelbolaget och hämta dessutom hem din välkomstbonus, på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 dnb
Odds: 2,16
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming