Speltips 9/11: Holland – Belgien

Onsdagen bjuder på en fin träningslandskamp, Belgien reser till Holland för uppvärmning inför kvalet.

Twitter Facebook

Efter ett par dagar av ganska taskigt utbud börjar det se ljusare ut, vi bjuds på den här toppmatchen under onsdagen och båda landslagen har med sig riktigt fina trupper. Holland har exempelvis Robben tillbaka, oerhört skönt för Holland att få tillbaka sin stora stjärna. Dessutom finns Bas Dost med – som öst in mål i den portugisiska ligan för sitt Sporting, i helgen smällde han dit två baljor, även detta är oerhört viktigt för Holland, att ha en anfallare i toppform som gör de här målen, sen att han kanske inte håller världsklass spelar mindre roll.

Belgien ser även de riktigt starka ut, Hazard spelar en helt underbar fotboll just nu, Lukaku finns även han med i truppen, en spelare som imponerar stort på mig. Dessutom är Kompany tillbaka i truppen efter sin skada vilket är viktigt för Belgien.

Tror den här matchen kan bli riktigt underhållande med tanke på att båda lagen möter väldigt dåligt motstånd i helgen, inga höjdarmatcher direkt och det innebär att spelarna kan fokusera lite mer på den här bataljen. Holland spelar mot Luxemburg på hemmaplan, samtidigt som Belgien spelar mot Estland, också de på hemmaplan.

Av Belgiens åtta senaste matcher har sex gått över linan på 2,5 mål och jag tror även den här matchen gör det, Belgien kommer att ställa upp med en ganska oprövad backlinje, Holland även så och båda lagen har riktigt starka offensiva pjäser, Robben lär även vara sugen på att göra mål i comebacken, och Hazard är som sagt i storform, tror därför det kan bli en del mål i den här matchen.

Jag kommer att testa överspelet här till fina 1,90 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,90
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming