Speltips 9/11: Grekland – Vitryssland

Grekland går att känna igen efter ett par turbulenta år – just nu uppe på fem raka segrar och mycket tyder också på att en sjätte inkasseras.

Twitter Facebook

Grekland har börjat vinna igen! Just nu är man uppe i fem raka vinster, och tre av de fem har kommit i VM-kvalet, man har alltså vunnit alla sina tre inledande matcher i VM-kvalet och placerar sig delad etta i gruppen tillsammans med Belgien. Dock har Grekland stött på lite sämre motstånd, bland annat Cypern och Estland, men dock fortfarande starkt att vinna samtliga matcher.

Innan VM-kvalet startade vann man dessutom över Holland i en träningsmatch med 2-1, och styrkan har legat i försvarsspelet, man har ett riktigt fint mittbackspar i form av Sokratis (Dortmund) och Manolas (Roma), båda givna i startelvan i klubblaget. Under onsdagen drabbar man samman mot Vitryssland och nu när Grekland äntligen hittat formen efter några oroliga år bör man vinna den här matchen ganska komfortabelt. Vitryssland kryssade förvisso mot Frankrike i första omgången av detta VM-kval men det var en jävla skräll, i matchen efter förlorade man exempelvis mot Holland med 4-1, och i den tredje omgången spelade man mot Luxemburg på hemmaplan och fick endast med sig en poäng.

Det bör skilja en del i kvalité här, dessutom verkar det som att Grekland hittat rätt och då är man ett farligt landslag, för det finns som sagt ett par intressanta lirare i det här laget. På hemmaplan ska man bara slå detta Vitryssland, jag spelar därför på den raka ettan till fina 1,70 x insatsen hos Ladbrokes, spelbolaget bjuder dessutom på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,70
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming