Speltips, NHL 10/11: Columbus Blue Jackets – Anaheim Ducks

Anaheim Ducks verkar äntligen kommit igång igen – två raka vinster nu och de siktar på en tredje här.

Twitter Facebook

Anaheim Ducks har inlett säsongen någorlunda trögt men placerar sig ändå på en andra plats i Pacific Division, före bland annat Sharks och Kings. Man slog Calgary Flames för två dagar sedan med 4-1, Kesler gjorde två mål i den matchen och Getzlaf och Perry gjorde tre assist var, viktigt för Ducks att stjärnorna börjat hitta rätt.

Columbus slog självaste Montreal för några dagar sedan och egentligen är bara det en liten skräll, men vänta tills ni får höra med hur mycket, 10(!)-0 blev det i den matchen och med tanke på att Montreal inlett så bra var det nästintill ett sjukt resultat. Matchen efter förlorade man mot St. Louis Blues med 2-1 efter förlängning, men innan dess var man verkligen inne i en bra period.

Columbus är ett sämre lag än i Anaheim i grunden och kommer att börja förlora matcher framöver, innan säsongen var man nederlagstippade och man är fortsatt det, Anaheim kommer å andra sidan bara bli bättre framöver, efter en trög start kommer man säkerligen komma igång, och nu när man fått vinna två matcher på raken, tror jag också man lyckas besegra Columbus, Perry, Getzlaf och Kesler är glödheta och kommer avgöra den här bataljen.

Jag spelar på Anaheim Ducks (moneyline) till fina 1,92 x insatsen hos NordicBet, spelbolaget har ett fantastiskt utbud på hockey och bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,92
Bolag: Nordicbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 01:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming