Speltips 8/7: CSKA Moskva – FC Dolgoprudny

CSKA Moskva ställs i en träningsmatch mot ett division två-lag från samma stad.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

CSKA är regerande mästare i Ryssland och lär kriga om ligaguldet även den här säsongen. Just nu är det ungefär tre veckor kvar tills det att ligan drar igång och samtliga lag jobbar för fullt med att få ihop sina lag. CSKA har som vanligt ett oerhört intressant lag som till och med bör kunna vara med i ett slutspel i Champions League.

CSKA motståndare för dagen är FC Dolgoprudny, de spelar i divisionen under CSKA, i division två (säsongen innan i division tre). Här lär det vara klasskillnad rakt igenom och får CSKA till ett någorlunda spel kan de sätta dit ett par baljor. CSKA har en del spelare borta på grund av EM men spelare som Eremenko och Tosic väntas starta och det är två klasspelare.

CSKA lär vinna den här matchen ganska komfortabelt, det ska skilja några nivåer här. Jag spelar därför på att CSKA vinner både första- och andra halvlek hos Bet365 (insättningsbonus 1000kr) till godkända 1,72x.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 1,72
Bolag: Bet365 (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 11:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming