Speltips 7/7: Tyskland – Frankrike

Tyskland och Frankrike gör upp om den andra finalplatsen. Lyckas värdnationen gå hela vägen?

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Värdnationen Frankrike har gjort ett riktigt starkt EM, man har ännu inte förlorat en match i turneringen och även om man haft en del tur med lottningen ska man inte ta något ifrån dem. På vägen till finalen har man stött på Rumänien, Albanien, Schweiz, Irland och Island, inga de största nationerna men ett EM är alltid tufft att ta sig igenom och detta har Frankrike lyckats med bravur.

Tyskland har även de gjort ett riktigt stabilt EM så här långt, senast lyckades man dock med nöd och näppe slå ut Italien, på straffar. Dock ska man inte precis som med Frankrike ta något ifrån Tyskland, man har verkligen presterat under hela EM, och som jag ser det är detta en helt öppen match.

Jag rankar båda lagen lika högt och det gör dessutom spelbolagen också, oddsättningen på 1×2-marknaden ser ut som följande hos Ladbrokes: 3,00-3,10, 2,80. Tyskland står alltså några tiondelar högre än Frankrike, säkert av den anledningen att Frankrike faktiskt är värdnation.

Jag kommer att helt låta bli 1×2-marknaden, utan riktar mig istället in på målspelet. Båda lagen besitter sjukt mycket kvalité i anfallsspelet, som jag ser det är det Frankrikes främsta vapen i den här matchen. Tyskland känner vi också till, en riktig lagmaskin som får allt att fungera när det vill sig.

Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål i matchen, Ladbrokes (insättningsbonus 1000kr) ger oss fina 1,90x, spelvärt!

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1.90
Bolag: Ladbrokes (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming