Speltips 7/7: Legia Warszawa – Lech Poznan

Legia Warszawa och Lech Poznan gör upp om supercupguldet. Lyckas Lech Poznan rubba Legia Warszawa?

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Den polska supercupen ska avgöras och som ofta när det vankas final bjuder spelbolagen till. Legia Warszawa som är regerande mästare i Polen står på 2,50x hos NordicBet, ett riktigt fint odds som måste utnyttjas.

Det skiljer några nivåer mellan lagen, Lech Poznan plockade 17 poäng färre än Legia Warszawa förra säsongen och hade inledningsvis stora problem med att få kontroll på laget. Legia som ständigt vinner den polska ligan gjorde som sagt jobbet och vann ligan, framöver väntar ett CL-kval där Legia har stora chanser till att nå gruppspelet.

Innan matchen har Legia tydligt poängterat att man vill vinna matchen, man hänvisar till rivaliteten mellan klubbarna och menar på att en seger är oerhört viktig för säsongen som drar igång på riktigt den 15 juli. Dessutom firar Legia Warszawa 100 år och att vinna en trofé under den här dagen hade inte alls varit fel kan jag tänka mig.

Jag tror Legia Warszawa löser en seger här, spelet finns som sagt till grymma 2,50x hos NordicBet (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,50
Bolag: NordicBet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming