Speltips 8/7: Start – Bodo/Glimt

Det vankas bottenmöte i den norska ligan och här lär det bli kamp om poängen.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Både Start och Bodo är illa ute i den norska högstaligan och måste börja plocka poäng. Start infinner sig på en sistaplats med endast sex ihopspelade poäng, Bodo befinner sig en poäng ovanför kvalplatsen ner till andraligan.

Vi har alltså två lag som är i behov av poäng, Bodo plockade en poäng mot Rosenborg senast och kan kanske ha någonting på gång. Start är samtidigt helt under isen och verkar få spela i andraligan nästa år, man har redan nu alldelles för mycket poäng upp till säker mark, sex poäng.

Vi lär få se en ganska försiktig matchbild, Bodo behöver inte bjuda till med något skönlir utan lär vara oerhört nöjda om de sätter en balja och i sin tur kan försvara den ledningen. Start ser alldeles för tunna ut framåt, man har endast mäktat med nio mål hittills och Bodo lär kunna ha kontroll på deras anfallsspel.

Jag slänger in en slant på u2,5 mål i matchen, känns som Bodo gör första kassen och går all in för att försvara den också, tre pinnar prioriteras före mål här. Vi bjuds på dubbla degen hos NordicBet (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: U2,5 mål i matchen
Odds: 1.96
Bolag: NordicBet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming