Speltips 8/3: Rotherham United – Middlesbrough

Middlesbrough är 35 poäng bättre än dagens motståndare.

Twitter Facebook 


Har ni inte missat att läsa ingressen förstår ni Middlesbrough överlägsenhet, man har alltså plockat 35 poäng mer än dagens motståndare, Rotherham United. Detta säger mig bara en sak, det ska vara klasskillnad. Tittar vi närmre på andra intressanta aspekter, som exempelvis formen, är Middlesbrough även där bättre, man har vunnit tre matcher på sina senaste fyra försök. Jag höjer dock ett litet varningsfinger för Rotherham som faktiskt mäktat med två raka vinster i ligan men ikväll tar den streaken tyvärr slut.

Det är helt olika förutsättningar i de olika lägren, Middlesbrough kämpar om en plats till Premier League samtidigt som Rotherham United kämpar om att stanna kvar i Championship, vilket motiverar mest? Jag tror på det förstnämnda och att Middlesbrough fixar biffen, man är det bättre lagen och har gjort det de flesta lagen inte klarar av i Championship – att spela bra på bortaplan. Man är det bästa lagen på bortaplan i ligan och man vinner ungefär hälften av matcherna på resande fot. Detta är statistik som övertygar mig i alla fall.

Middlesbrough kan bli serieledare

Vinner Middlesbrough matchen ikväll är man officiellt serieledare igen, jag tror detta motiverar spelarna väldigt mycket. Just nu är endast Burnley bättre med ett poäng mer, dock har Burnley en match mer spelad.

En annan intressant aspekt är historien, lagen har mötts fyra gånger tidigare och Middlesbrough har vunnit samtliga fyra. Detta är också något som alltid betyder något, sånt här sätter sig på psyket hos spelarna.

Jag tror starkt på Middlesbrough ikväll och den raka tvåan finns hos Unibet till fina 1.82x. Taget alla dagar i veckan! Tack Unibet!

Trippla vinsten på ditt första spel hos 888sport

888sport tripplar ditt odds på ditt första spel upp till 100kr. Placerar du 100kr på ett spel som ger 3.00x får du istället 9.00x.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.82
Bolag:
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming