Speltips 8/3: Champions League-specialare

Champions League-specialare där jag har hittat lite intressanta spel.

Twitter Facebook 

Real Madrid – Roma
Halvlek med flest mål – 2:a halvlek @1.95
Ronaldo att göra mål i andra halvlek @2.40
Över 57.5 % bollinnehav för hemmalaget @1.95
Nainggolan att bli varnad @2.10

Som ni ser ovan så har jag fyra intressanta spel i en och samma match och det gäller matchen mellan Real Madrid mot Roma. Mitt första spel handlar om antalet mål i matchens två halvlekar. Real vann första mötet med 2-0 och båda målen kom i andra halvlek, det kommer att se likadant ut idag. Eftersom Real Madrid behöver inte gå all in med tanke på resultatet i den första matchen, man kommer att börja lugnt och sen i andra halvlek växla uppåt. Roma behöver mål samtidigt som man inte har råd att släppa in fler mål, vi kommer att se en försiktig Roma som satsar på kontringar med sina snabba spelare på kanterna i from av Salah och El shaarawy. Jag tror på en lugn första halvlek, och i den andra halvleken så kommer Roma att vara tvungna att anfalla mer och mer om man ska ha en chans att gå vidare och det kommer att öppna upp för Ronaldo och co, därav mitt spel att det blir mer mål i den andra halvleken jämfört med den första.

Spel nummer två har i princip samma teori som den första, som sagt så måste Roma framåt ju mer tiden går och det kommer Real Madrids vassaste vapen att utnyttja. Ronaldo har bra form, han gjorde hela fyra mål i helgen mot Celta Vigo. Att han stänker dit ett mål i den andra halvleken är klart värt att betta på när man får hela 2.40x pengarna.

Spel nummer tre handlar om bollinnehav. Att spela på Santiago Bernabeu som gästande lag är aldrig lätt, Speciellt nu i Champions League där Los Blancos går all in. Borta i Rom hade Real hela 60% bollinnehav. På hemmaplan får motståndarna knappt låna bollen. Real Madrid att ha mer än 57.5 % bollinnehav @1.95 får ses som kvällens säkraste spel!

Spel nummer fyra är ett intressant spel och jag är nästan helt säker att den går in. Det handlar om en viss tuffing som heter Nainggolan. Han spelar tuffare än Gattuso, Pepe och Filipe Melo tillsammans. Att möta Ronaldo, Bale, Isco, James och Modric kommer att bli tufft, att han blir varnad står redan i domarnas anteckningsblock.

Tack för mig. Lycka till om ni ryggar!

Testa på det storväxande spelbolaget

Titanbet smyger sig in i finrummet bland de allra största spelbolagen och erbjuder en riktigt schysst layout och höga odds. Gå med nu och hämta hem din bonus upp till 1000kr.
Hämta din bonus.

Speltips:

Speltips: Flera
Odds: 1.95, 2.40, 1.95 och 2.10
Bolag:
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming