Speltips 9/3: Ajaccio – Marseille

Marseille reser till Korsika för att hämta hem tre poäng.

Twitter Facebook 


Ser man till tabellen är detta nästan ett bottenmöte, det är nästintill en sjuk känsla att se Marseille så långt ner i tabellen. Man har gjort en katastrofal säsong hittills och endast lyckats vinna två matcher på hemmaplan den här säsongen. Men nu är det faktiskt så att Marseille faktiskt fortfarande har något att spela för, ligan har varit oerhört jämn detta året och man har faktiskt endast sju poäng upp Europa League-platserna, målet är givetvis att knipa den sista.

Ajaccio placerar sig på en 18:e plats i ligan och mycket tyder på att man spelar i Ligue 2 till hösten. Det är inte mycket som stämt i Koriska-klubben i år och de oavgjorda resultaten regnar in, man har haft stora problem med att plocka trepoängare. Man har faktiskt endast vunnit 6 av 28 matcher hittills och det är siffror som inte räcker till i den högsta ligan.

Sist Ajaccio vann en match i ligan var under år 2015, mer specifikt den 20:e december, då lyckades man faktiskt slå Lyon. Men sedan dess har det regnat in oavgjorda resultat samt förluster.

Mycket vassare på bortaplan

Är det något man sett under säsongens gång i den franska ligan är det att Marseille knipit de flesta poängen på bortaplan. Det känns som att man inte klarar av pressen man har på sig på hemmaplan, där har man tappat poäng i 13 av 15 matcher. På bortaplan är man faktiskt det fjärde starkaste lagen i ligan, man har alltså vunnit hälften av sina matcher på bortaplan den här säsongen.

Jag hittar ett spelvärde i den raka tvåan och tror riktigt starkt på att Marseille lyckas knipa alla tre poäng. Ajaccio har inte mycket att sätta emot i den här matchen, man befinner sig i en riktigt dålig period och detta ska Marseille kunna utnyttja. Unibet ger oss skyhöga 2.15x på den raka tvåan. Tack Titanbet!

Trippla vinsten på ditt första spel hos 888sport

888sport tripplar ditt odds på ditt första spel upp till 100kr. Placerar du 100kr på ett spel som ger 3.00x får du istället 9.00x.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.15
Bolag:
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming