Speltips 8/11: Tupi – CRB Maceio

Fint spel hittat i brasilianska andraligan – CRB Maceio är ute efter en kvalplats med fyra omgångar kvar att spela.

Twitter Facebook

Taskigt utbud den här tisdagen tvingar oss till den brasilianska andraligan, men väl här hittar man faktiskt ett par riktigt intressanta spel, vi har plockat ett från matchen mellan Tupi och CRB, det är botten mot toppen som gäller och ligans andra bästa bortalag CRB spelar om en kvalplats, som kan innebära spel ett snäpp högre upp i seriesystemet, samtidigt spelar Tupi om att hålla sig kvar i serien.

Det som sticker ut mest med CRB är deras grymma siffror på bortaplan, som vi alla vid det här laget skiljer det väldigt mycket när det kommer till spel på hemma- och bortaplan i Brasilien. Visst har klubbarna liknande problem i Europa men inte alls på samma sätt, i Brasilien är man tvungna att göra väldigt långa resor som sliter på spelarna.

CRB är dock placerade väldigt bra rent geografiskt, och har inte alls lika långt att resa som vissa andra lag, detta kan vara en av anledningarna till att man spelar så bra på bortaplan. Man har endast förlorat fem av sjutton matcher på resande fot, i jämförelse med exempelvis dagens motståndare som förlorat tretton av sjutton matcher – dock ska man nämna att Tupi är ett mycket sämre lag än CRB också.

Jag tror CRB har en bra chans att vinna den här matchen, man har endast fyra poäng upp till en kvalplats och vid vinst här skaffar man sig ett bra utgångsläge inför de tre sista matcherna. Den raka tvåan låter vi dock bli, och väljer istället att försäkra oss med dnb, insatsen betalas alltså tillbaka vid ett oavgjort resultat.

Det här spelet ger fina 1,76 x insatsen hos BetHard, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 1,76
Bolag: BetHard (1000kr bonus)
Spelstopp: 22:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming