Speltips 7/11: Lens – Ajaccio

I brist på andra spelmöjligheter beger vi oss till Frankrike och Ligue 2 – Lens tar sig an Ajaccio i en tät kamp.

Twitter Facebook

Lyckas Lens knipa en trepoängare i den här matchen ligger man endast en poäng bakom Le Havre som innehar tredje platsen, den som innebär spel för Ligue 1 nästa år. Och dessutom möter man ett oerhört svagt bortalag under måndagen, Ajaccio har ännu inte vunnit på resande fot, man har förlorat fyra och spelat oavgjort i två matcher – dessutom tillhör man bottenskiktet.

Lens vann samtidigt en oehört viktigt match förra helgen, 2-1 mot Stade Brest, på bortaplan dessutom och känslan säger att Lens kan ta med sig de tre poängen och självförtroendet till den här matchen. Lyckas man göra detta är jag säker på att man vinner.

Ajaccio har dessutom förlorat två raka matcher med mer än ett mål och känslan säger att man inte lyckas vända på den negativa trenden just på bortaplan.

Den raka ettan finns till godkända 1,75 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,75
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming