Speltips 7/11: Gremio – Sport

Vi plockar hem ett stensäkert bet från Brasilien i brist på andra alternativ – hemmastarka Gremio tar sig an bortasvaga Sport.

Twitter Facebook

Gremio håller till i mitten av tabellen samtidigt som Sport placerar sig något lägre ner, det skiljer inte väldigt många poäng lagen åt men i Brasilien är mönstret väldigt tydligt – hemmalaget vinner.

Tittar man närmre på Gremios hemmafacit blir man nästintill chockad, man har spelat 16 matcher och vunnit 10 av dessa, (10-4-2), siffrorna bekräftar verkligen teorin om att bortalagen är slitna efter allt resande i det stora landet. För att förtydliga det hela ännu mer kan vi lyfta fram vinsterna Gremio plockat på resande fot, 3(!) vinster på 17 försök – nästintill komiska siffror.

Sport är samtidigt nästan sämst i ligan om vi enbart tittar på resultaten på bortaplan, man har endast vunnit 2 av 16 matcher. Man har inte vunnit på bortaplan sedan den 24 juli, utöver det har man sex raka förluster.

Alla dessa siffror talar för att hemmalaget vinner den här matchen, Oddsautomaten ger oss 1,53 x insatsen för den raka ettan – tycker den är värt en slant, oerhört fint odds i en dubbel exempelvis. SuperLenny bjuder dessutom nya kunder på 1200kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett av Sveriges populäraste spelbolag och dessutom hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,53
Bolag: Oddsautomaten (1200kr bonus)
Spelstopp: 23:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming