Speltips 7/11: Wurzburger Kickers – St. Pauli

Oerhört tunt utbud under måndagen – men vi har lyckats hitta ett intressant spel i Bundesliga 2.

Twitter Facebook

Det är niondeplacerade Wurzburger Kickers som tar sig an jumbolaget St. Pauli, och just det sistnämnda laget har haft stora problem med att plocka trepoängare, man har endast vunnit en match på elva försök och det håller dessvärre inte. Och på bortaplan har man endast lyckats plocka ett poäng, oerhört skrämmande siffror för alla St. Pauli anhängare. Dock plockade man den poängen i den senaste omgången mot Nurnberg och Nurnberg tillhör ett av de bättre lagen i ligan – kanske kan vara vändningen för St. Pauli?

Wurzburg har dessutom förlorat två raka matcher, och därför känns inte den raka ettan till 2,10 x insatsen inte alls stabil, tycker snarare dubbelchansen x2 är mer intressant med tanke på formen hos Wurzburger. Jag är med andra ord lite inne på krysset, tycker det ligger närmst till hands i den här matchen och sett till formen känns det också mest logiskt.

Tror på en tät och jämn match och därför slänger jag in en slant på krysset som känns mest intressant här, blir ingen stor peng utan håller mig till en lägre insats i den här typen av match. Krysset hittar vi till 3,20 x insatsen hos SuperLennyspelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Oddsautomaten ger nya kunder uppåt mot 1200kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett av Sveriges snabbast växande spelbolag och dessutom hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1200kr? Då tycker vi du ska testa Oddsautomaten.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,20
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming