Speltips 6/11: Inter – Crotone

Inter med ny tränare i spetsen tar sig an jumbolaget Crotone – får Stefano Vecchi en bra start på äventyret i det nya klubblaget?

Twitter Facebook

Det har varit en turbulent inledning på säsongen för Inter, först släppte Icardi sin självbiografi som rörde upp känslor hos de egna fansen, dessutom har de Boer fått sparken som huvudtränare och man placerar sig endast på en 12:e plats i tabellen – ingen lyckad start på säsongen med andra ord.

Dock tror jag detta tränarbytet kan visa sig vara helt avgörande för Inter, får man en bra start kan det gå undan sen. För om det är något Inter behöver väldigt mycket – så är det en nystart. Och detta kan man få i och med tränarbytet, för truppen är det inget fel på, det finns mycket kvalité, det är en sak som är säker.

Crotone är samtidigt ligans sämsta lag och endast plockat fem poäng så här långt in på säsongen – dessutom har man förlorat fem av sex matcher på bortaplan, den ena har man kryssat. Crotone är alltså en drömmotståndare för Inter och Stefano Vecchi, och även om Inter inte hunnit hitta rätt tror jag det är en såpass stor kvalitetsskillnad här, och segern bör man plocka oavsett scenario.

Mitt spel blir Inter med -1 i handikapp, till fina 1,73 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,73
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming