Speltips 8/11: Everton U23 – Blackpool

Tisdagen bjuder inte på några höjdarmatcher direkt – utan vi beger oss västerut till England och plockar ett spel från EFL Trophy, Evertons U23-gäng tar sig an Blackpool.

Twitter Facebook

Evertons U23-gäng har imponerat stort den här säsongen och placerar sig på en andra plats i tabellen, före andra U23-lag som Manchester United, Liverpool, Chelsea och Arsenal.

Det känns verkligen som att Everton ligger i framkant när det kommer till arbetet med det egna undomsakadmiet, man får ofta cred för sitt arbete med de yngre spelarna och det med all rätt.

Den här matchen kommer att bli en bra prövning för Everton U23, dessutom har Blackpool lite problem i det egna ligaspelet och placerar sig långt ner i tabellen i League 2 – och frågan är om fokus ens ligger på EFL, det här tror jag Everton kan utnyttja.

De spelar på hemmaplan, har en grym form och vi alla vet vad det innebär när ett lag är inne i en bra period, det är mycket positiv stämning i laget och då spelar även grabbarna som bäst. I Blackpool-lägret är det precis tvärtom, man ramlade ur League one förra säsongen och är nu på väg mot en riktigt svag säsong i League Two.

Jag tror Everton klipper en seger i den här matchen och oddset är riktigt fint, 2,20 x insatsen för den raka ettan hos Ladbrokes, spelbolaget bjuder dessutom på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,20
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming