Speltips 8/10: Slovenien – Slovakien

Vi plockar ett spel från 1×2-marknaden i den här jämna bataljen mellan Slovenien och Slovakien.

Twitter Facebook

Slovakien är det starkare laget här, Slovenien är dock inte mycket sämre och spelar på hemmaplan – därför tror jag på poäng här för slovenerna. Slovenien tappade två viktiga poäng mot Litauen i premiären samtidigt som Slovakien förlorade mot England med uddamålet.

Slovakien kommer därför att gå för seger här och tre poäng, dock behöver Slovenien också knipa poäng här i och med det oavgjorda resultat mot Litauen, därför tror jag på en riktigt jämn match, lagen respekterar varandra och kommer med största sannolikhet att spela lite avvaktande till en början.

De två senaste matcherna lagen emellan har Slovenien faktiskt vunnit, dock var det sju, respektive åtta år sen. Slovakien har växt och blivit det bättre landslaget av dessa två, men jag tror som sagt lite på Slovenien, därför kommer jag att spela på krysset, mina två tidigare har suttit som ett smäck och därför går vi för tredje.

Nordicbet har ställt ut ett fint odds, 2,95 x insatsen finns att hämta hem. Har du inte ett konto där? Gå då med och hämta din välkomstbonus på upp till 1000kr, öppna ert konto här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 2,95
Bolag: NordicBet (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming