Speltips 7/10: Frankrike – Bulgarien

Bulgarien släppte in hela tre mål mot Luxemburg – hur lyckas man stå emot Frankrikes offensiv?

Twitter Facebook

Frankrike gick mållösa från sin senaste VM-kval match mot Vitryssland, den matchen slutade 0-0 och nu lär Frankrike vara rejält sugna på att stänka dit några bollar. Dessutom släppte Bulgarien in hela tre mål mot Luxemburg och detta väcker ett antal frågetecken hos mig.

Hur bra är egentligen Bulgarien? Under 90-talet var man ett riktigt bra landslag men de senaste åren har det sett väldigt annorlunda ut. I det senaste kvalet till EM i Frankrike hamnade man på en fjärde plats, värt att nämna är att Norge, som spelade i samma grupp, plockade åtta poäng fler än Bulgarien i det kvalet. Något som också måste nämnas är att Norge inte besitter en hög kvalité.

Frågan är alltså hur bra egentligen Bulgarien är, Frankrike bör kunna vinna den här matchen med ett antal bollar och därför blir det en slant på handikappspelet -2 Frankrike, NordicBet har ställt ut ett riktigt fint odds, 2,16 x degen. Har ni inte ett konto hos de? Då kan ni hämta hem en välkomstbonus på upp till 1000kr, öppna ert konto här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 handikapp)
Odds: 2,16
Bolag: NordicBet (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming