Speltips 8/10: Polen – Danmark

Polen gjorde ett riktigt starkt EM – kan de fortsätta prestera och kvala sig in till VM?

Twitter Facebook

Polen gjorde ett riktigt stark EM som sagt och åkte ut efter straffar i kvartsfinalen mot Portugal. Den kvartsfinalen kunde ha slutat hur som helst och det bekräftar hur starka Polen egentligen är. Danmark missade årets EM efter att ha förlorat mot Sverige i playoffen, man har dock ett intressant lag med Eriksen som spelmotor.

Jag tror vi får bevittna en jämn match här, Polen tappade poäng mot Kazakstan i premiären och behöver ta tre poäng, Danmark vann sin premiär mot Armenien och har råd att tappa poäng i den här matchen. Lewandowski lär vara sugen på att göra mål, han har gått mållös i tre raka matcher med Bayern och mot Kazakstan lyckades han endast näta på en straff. Samtidigt har Polen andra riktigt intressanta spelare, Milik i Napoli har gjort det riktigt bra och Krychowiak går bra i PSG.

Jag tycker oddset på Polen är riktigt bra här och värt en slant, hemmaplansfördel väger över här och Polen tar tre poäng. BetHard har ställt ut oddset 2,00 x degen, har ni inte ett konto hos de? Öppna då ett och hämta er välkomstbonus på upp till 1000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,00
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming