Speltips 7/3: Topptipset

Inte den allra roligaste raden den här måndagen men jag ger mig in i hetluften ändå.

Twitter Facebook

Topptipset i lördags var ytterst nära att sitta då flera av mina drag gick hem. Hade Sunderland bara orkat hålla sin 1-0 ledning borta mot Southampton så hade det blivit fin utdelning. Ny vecka nu och en riktig ”måndag” på dagens kupong men jag kastar mig in i det ändå.

Ikväll bjuds vi på matcher från Spanien, Danmark, Polen, Frankrike, Portugal, Tyskland, Turkiet och Italien – Europa runt med andra ord. Ett par säkra kort finns i kvällens giv men även ett par sköna drag.
Jag konstaterar också, när jag tittar ut över ett grått Göteborg, att vi om en dryg månad har Allsvenska matcher på kupongerna.

Ikväll spikar jag Besiktas och Cesena. Konstaterar att vi har en favorit i fara i form av Szczezin i match 3. Man ligger på hyfsad säker mark och har 10 poäng ner till Gdansk på sista slutspelsplatsen samtidigt som Chorzow har mer att vinna och kämpa för. Hemmalaget ska vara favoriter här men frågan är egentligen hur taggade man är inför matchen. Hur som helst så snittar man 2 mål/match och har bara släppt in 5 mål de 5 senaste – Chorzow har släppt in 8 mål de 5 senaste och snittar 1 mål/match. Utgår från 1:an men helgarderar då det finns viss chans för bortalaget.

Systemet i sin helhet:
1. Espanyol – Vallecano 1 X
2. Nordsjälland – Midtjylland 1 X 2
3. P. Szczezin – Ruch Chorzow 1 X 2
4. Rio Ave – Estoril 1 X
5. Besiktas – Eskisehirspor 1
6. Clermont – Metz 1 X
7. Cesena – Salernitana 1
8. Freiburg – Leipzig 1 X 2

Vem är bäst? Sportbladet eller Mange Strandberg – se själv här!

Spelade omgångar: 10

Sportbladet: 73 rätt

Mange Strandberg: 80 rätt

Jag avslutar med ännu ett citat från Jose ”the Special One” Mourinho: ””
Unga spelare är lite som meloner. Du kan bara vara 100 procent säker på att den är god när du öppnat och smakat på den. Ibland har du vackra meloner som inte smakar så gott medan andra ser lite fula ut men smakar fantastiskt. Det är en svår bro att gå över och de måste spela och träna med oss för att vi ska smaka på melonen.”
Jose om att unga spelare behöver prestera bättre för att imponera på honom i Chelsea.

Lev väl – vi hörs!

Gå med Betsson och hämta hem din bonus: upp till 1000kr

Bli medlem hos ett av världens största spelbolag och hämta hem din välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Pris: 216kr
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 17:59
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming
Tagged as: