Speltips 7/3: Cesena – Salernitana

Toppen mot botten när Salernitana gästar Cesena under måndagskvällen.

Twitter Facebook 


Jag är tillbaka efter två dagars frånvaro och hoppas på att jag kan inleda en vinststreak efter kvällens match mellan Cesena och Salernitana. Jag har i alla fall hittat ett oerhört intressant spel i den här matchen och det är hemmalaget Cesena som ska ordna biffen.

Cesena placerar sig just nu på en 5:e plats i ligan men vid vinst ikväll kliver man upp på en 3:e plats, detta motiverar förhoppningsvis spelarna, samtidigt är Cesena ett av de bästa lagen i ligan på hemmaplan, där har man vunnit 12 av 15 matcher och det är just det hemmastarka spelet som givit en 5:e plats i ligan, på bortaplan är man ett helt annat lag. 

Utöver att man nästan alltid vinner på hemmaplan gör man alltid det med stil, man snittar två mål framåt per match och har endast släppt in 7 mål på 15 matcher, detta är siffror som imponerar på mig och mot ett uddlöst Salernitana ska man nog kunna lösa två baljor och samtidigt hålla nollan.

Noll vinster på bortaplan

Salernitana har ännu inte vunnit på bortaplan den här säsongen och det är skrämmande statistik vill jag påstå. Detta har bidragit till att man nu placerar sig nästsist i tabellen, sex poäng upp till säker mark.

Här ska det vara klasskillnad, Cesena är inne i en bra period och på hemmaplan vinner man som sagt de flesta matcherna, spelarna tror på Serie A-lir till hösten. Salernitana spelar med största sannolikhet i Serie C nästa år och därför kommer jag att testa ett slant på Cesena -1 asian handicap, insatsen tillbaka vid uddamålsseger. Detta spelet hittar jag hos Unibet till skyhöga 2.33x. Tack Unibet!

Trippla vinsten på ditt första spel hos 888sport

888sport tripplar ditt odds på ditt första spel upp till 100kr. Placerar du 100kr på ett spel som ger 3.00x får du istället 9.00x.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handicap)
Odds: 2.33
Bolag:
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming