Speltips 7/12: Real Madrid – Dortmund

Real Madrid och Dortmund drabbar samman under onsdagskvällen när första platsen står på spel.

Twitter Facebook

Real Madrid fick med sig en poäng från Camp Nou i helgen efter ett sent mål av Sergio Ramos, ett mål som betyder mycket ur många aspekter, dels för självförtroendet, som man i sin tur kan ta med sig till den här matchen mot Dortmund och dels för att man fortsatt placerar sig sex poäng ovanför Barcelona i ligaspelet, det innebär att man kan rotera mer i ligaspelet framöver, och fokusera mer på Champions League.

Real Madrid spelar på hemmaplan i den här matchen, en första plats står på spel och Real Madrid vill givetvis plocka den framför ögonen på Dortmund – Real Madrid är Real Madrid, och dom älskar att befinna sig i dessa typ av situationer, och man gör det oftast bra också.

Dortmund är i bra form dom också, man slog senast Gladbach med 4-1 i den tyska ligan och Aubameyang gjorde två nya mål. Men här tar det stopp, Dortmund har faktiskt haft en del problem den här säsongen och det bekräftar en sjätte plats i ligaspelet, dessutom har man endast vunnit två av sex matcher på bortaplan.

Real Madrid bör slå Dortmund på hemmaplan och oddset tycker jag betalar tillräckligt bra hos Unibet, ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av dom här.

Missa inte Coolbets julkalender – nya erbjudanden varje dag

Coolbet bjuder sina kunder på ett nytt erbjudande – varje dag – fram tills nyår! Missa inte detta, gå med spelbolaget och hämta dessutom hem din välkomstbonus, på upp till 1500kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,85
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming