Speltips 7/12: Juventus – Dinamo Zagreb

Juventus och Dinamo Zagreb gör upp om tre poäng i den sista omgången av Champions League-gruppspelet.

Twitter Facebook

Juventus är klara för vidare spel i Champions League, men en vinst krävs mot Dinamo Zagreb om man ska säkra första platsen. Sevilla spelar samtidigt mot Lyon och plockar Sevilla en vinst i den matchen måste Juventus alltså också plocka en trepöngare.

Positivt för Juventus är att man spelar på hemmaplan mot gruppens sämsta lag, Dinamo Zagreb är slagpåsen i Grupp H och förlorat samtliga fem matcher i detta gruppspel. Man har dessutom inte gjort ett enda mål, och samtidigt släppt in hela 13 stycken. Detta gör dom till Champions League sämsta lag det här året.

Kroaterna har spelat två matcher på bortaplan och släppt in sju mål, mycket tyder på att den trenden fortsätter och därför har jag siktat in mig på handikappmarknaden i den här bataljen. Juventus vill säkra första platsen och kommer att öppna starkt i den här matchen, och -2 känns riktigt intressant här, Betsson är generösa och ställer ut 2,06 x degen för den här reken, ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av dom.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 handikapp)
Odds: 2,06
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming