Speltips 8/12: Inter – Sparta Prag

Inter har inte visat något alls engagemang i Europa League och inget talar för att man gör det i sista omgången heller.

Twitter Facebook

Inter har inför den sista omgången av Europa League gruppspelet inte en chans att ta sig vidare till ett slutspel, och många har ställt sig frågan hur intresserade Inter egentligen vart av Europa League. Man har sett oerhört loja och förlorat fyra av fem matcher – och ändå målas man upp som stora favoriter inför den här kampen.

Sparta Prag är redan klara gruppsegrare och visat sig vara oerhört starka den här säsongen, både i ligaspelet och i Europa League. Man är som sagt redan klara för vidare spel i Europa League, men jag tror verkligen det finns mer att ge. För ett lag som Sparta Prag är det alltid kul att resa till Milano och utamana ett klassiskt Inter – så motivation lär det finnas inför den här matchen.

Inter vill nog samtidigt bara glömma detta gruppspelet och istället fokusera på ligaspelet där man halkat rejält efter i toppstriden. Jag kommer därför att testa dubbelchansen här, x2 ger oss fina 1,90 x insatsen hos MrRingo, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom via den här länken.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbelningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 1,90
Bolag: MrRingo (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streaming