Speltips 6/2: Dagens säkraste dubbel till 2.21x

Liverpool och Tottenham jobbar in dagens dubbel. 

Twitter Facebook 

Innan jag ens gick in och kikade på utbudet idag tänkte jag direkt på vad Tottenham och Liverpool gav i en dubbel. Jag visste redan i veckan att man hade ganska lätt motstånd den här lördagen och när jag såg oddset var det inget snack om saken.

Tottenham känns som dagens säkraste spel, singelspelet är inte lönt på grund av oddset men den här matchen är perfekt att klämma in i ett kombinationsspel. Tottenham är i strålade form och det känns som varenda lirare i det laget spelar på sin högsta nivå just nu. Man gick om Arsenal i veckan och placerar sig på en 3:e plats i ligan, med endast fem poäng upp till Leicester. Spelar man som man gjort de senaste veckorna är det stor chans att man lyckas jaga ifatt både City och Leicester innan säsongen är sammanfattad.

Watford lyckades plocka en poäng i veckan mot Chelsea, imponerande tycker många men jag tycker ändå inte att det är alltför imponerande, det är många lag som lyckats sno åt sig poäng mot det här Chelsea och jag tänker inte luras längre, det är inte samma Chelsea som förra året. Watford ligger på en 9:e plats i tabellen och kommer förmodligen även befinna sig där någonstans när 38 omgångar är spelade. Tottenham blir för starka idag.

Det luktar även hemmaseger i mötet mellan Liverpool och Sunderland. Sunderland är helt under isen och har nu fyra poäng upp till säker mark. Jag tror dessvärre man inte lyckas med att kämpa sig kvar i den högsta ligan det här året utan man spelar med största sannolikhet i Championship till hösten, det är mycket som talar för det i alla fall, Sunderland har förlorat hela 9(!) av 12 bortamatcher den här säsongen och ser man till historiken lagen emellan ser vi en tydlig Liverpool-fördel. Liverpool har vunnit fem av de sju senaste matcherna lagen emellan, de två resterande har slutat oavgjort.

Jag har svårt att se hemmalagen tappa poäng här idag och går hårt in på dubbeln.

Spelbolaget bjuder dig på en monsterbonus: 2000kr

Redbet bjuder sina läsare på en monsterbonus, hela 100% upp till 2000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Liverpool & Tottenham
Odds: 2.21
Bolag: 10Bet (unik 1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming