Speltips 5/2: Borussia M’gladbach – Werder Bremen

Är Borussia M'gladbach tillbaka på vinnarspåret efter kvällens match?

Twitter Facebook 

Borussia har inlett året med två raka förluster, man föll ganska klart mot Dortmund för att sen i den senaste omgången åka på en snöplig uddamålsförlust mot Mainz. Ikväll har Gladbach verkligen chansen att vända på den här negativa trenden, Werder Bremen gästar och har inte alls imponerat den här säsongen.

Bortser man från mötet mot Dortmund har Gladbach gått oerhört bra på hemmaplan, man har lyckats vinna 6 av 10 matcher här och värt att nämna är att man lyckades slå självaste Bayern Munchen med 3-1, deras enda förlust den här säsongen. Truppen ser även den bra ut och jag är säker på att man är 100% fokuserade ikväll, en vinst här hade verkligen betytt mycket för det här laget och även om man inlett året dåligt är ingenting avgjort ännu, man har endast två poäng upp till CL-platsen och jag är säker på att Gladbach tror på den.

Werder Bremen har tillskillnad från Gladbach inlett året väldigt bra, man har plockat fyra poäng på två matcher. Dock får man inte glömma hur Bremen har sett ut under hösten, för även om man gjort två bra matcher nu betyder det inte att man är ett helt nytt lag. Det saknas fortfarande mycket i det här laget. Man placerar sig på en 16:e i ligan vilket betyder att man är under nedflyttningsstrecket, chansen är stor att man lyckas klättra under våren men jag tror dessvärre att matchen ikväll blir för svår.

Borussia M'gladbach har två raka försluter som sagt, jag är säker på att det inte kommer en tredje ikväll, vi får även ett riktigt bra odds på den raka ettan. Jag kör en ganska tung insats här, häng på!

Spelbolaget bjuder dig på en monsterbonus: 2000kr

Redbet bjuder sina läsare på en monsterbonus, hela 100% upp till 2000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.72
Bolag: 10Bet (unik 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming