Speltips 6/12: PSV Eindhoven – FC Rostov

Hemmaplansfördelen väger tungt i den här bataljen och därför testar vi ett spel från 1×2-marknaden.

Twitter Facebook

Rostav slog förvisso Bayern Munchen för några veckor sedan men frågan man bör ställa sig är egentligen hur väl förberedda Bayern Munchen var inför den matchen – som dessutom redan var vidare till åttondelsfinalen.

I ligaspelet har Rostov ännu inte vunnit en match på bortaplan, man har spelat åtta matcher och förlorat sex av dom – på hemmaplan är man samtidigt obesegrade och vunnit sju av nio matcher. Detta är siffror som bör oroa klubben, för även om man kan vara svaga på bortaplan ska det inte vara acceptabelt för en klubb som ändå är rankad som en av dom bästa i ligan att prestera så här dåligt.

PSV Eindhoven har både utmanat Atletico Madrid och Bayern Munchen vid ett tidigt skede i detta gruppspelet – när det fortfarande fanns något att spela för. Mot Atletico Madrid förlorade man med 1-0 och var verkligen nära på att få med sig en poäng från den matchen, och mot Bayern Munchen tog man till och med ledningen, men tyskarna vände och vann efter två mål av Lewandowski.

PSV har fortsatt allt i sina egna händer – precis som Rostov har. Men känslan säger att hemmaplansfördelen avgör den här matchen, för ser man på hur Rostov har presterat på bortaplan, så är hemmasegern i princip redan klar här.

Vinner PSV den här matchen kniper dom tredje platsen och det tror jag man lyckas med. Den raka ettan finns till fina 1,72 x insatsen hos Betsson, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,72
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming