Speltips 6/12: Dynamo Kiev – Besiktas

Besiktas har allt kvar att spela för – Dynamo Kiev har inget.

Twitter Facebook

Dynamo Kiev befinner sig i botten av tabellen och kommer även att göra det när vi sammanfattar omgång sex av det här gruppspelet. För turkarna ser det annorlunda ut, Besiktas är vid vinst klara för åttondelsfinal och det är något jag tror man siktat in sig på. Det är trots allt tabelljumbon man spelar mot och därför tror jag man redan tidigt i matchen visar att man är här för att hämta hem alla tre poäng.

Dynamo Kiev vill säkerligen förstöra Besiktas Champions League-fest och kommer göra allt i sin makt för att det ska hända. Men frågan är hur väl förberedda dom egentligen är inför den här matchen? En annan relevant fråga är även hur Dynamo Kiev hade reagerat på om Besiktas tog ledningen? Besiktas har som sagt allt att spela för och förberedelserna inför en sådan match ser mycket annorlunda ut än vad det gör för ukrainarna.

För Dynamo Kiev spelar det egentligen ingen roll hur matchen slutar, dom kommer att åka ut oavsett, och därför känns det som att man kanske också tappar motivationen ju längre klockan tickar. Utöver allt detta är Besiktas ett mycket bättre lag än Dynamo Kiev, det har man visat i detta gruppspelet och därför tycker jag den raka tvåan är riktigt intressant här, den finns till fina 2,35 x insatsen hos Mybetsom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: uppåt mot 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym välkomstbonus – släng in en tusenlapp och få 2000kr att spela för.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,35
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming