Speltips 5/12: Middlesbrough – Hull

Middlesbrough har haft ett oerhört tufft spelschema dom senate veckorna och gjort det bra – plockar man sin tredje vinst för säsongen mot Hull?

Twitter Facebook

Middlesbrough har spelat mot Bournemouth, Manchester City, Chelsea och Leicester i sina senaste fyra matcher och plockat fem poäng. Värt att nämna är att man plockade ett poäng mot Manchester City på bortaplan och med tanke på lagen man mött är det ett oerhört bra facit. Och detta tror jag man kan ta med sig till matchen mot Hull under måndagen.

För även om det endast skiljer ett poäng mellan Middlesbrough och Hull så har Middlesbrough imponerat mycket mer. Hull plockade ett poäng senast på hemmaplan mot West Bromiwch och i matchen innan åkte man på stryk mot Sunderland med 3-0 – jämför vi detta med Middlesbrough resultat så sticker Middlesbroughs resultat ut klart mycket mer.

Här tror jag Karanka och grabbarna löser en seger, perfekt att möta ett svagt Hull efter det tuffa spelschemat – tror dessutom grabbarna i Middlesbrough har ett högt självförtroende just nu.

Den raka ettan hittar vi hos ComeOn till fina 1,80 x insatsen, spelbolaget ger er dessutom 3000kr i välkomstbonus.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,80
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming