Speltips 5/12: Deportivo La Coruna – Real Sociedad

Real Sociedad är oerhört formstarka just nu, självförtroendet är dessutom på topp och poängen rullar in på kontot.

Twitter Facebook

Real Sociedad fortsätter imponera, både i ligan och cupspelet. Senast slog dom Valladolid på bortaplan med 3-1 och i matchen innan fick man med sig ett oavgjort resultat mot Barcelona – en match man kanske borde ha vunnit också.

Real Sociedad har dessutom vunnit två raka matcher på bortaplan vilket tyder på styrka eftersom man haft stora problem med att spela på resande fot tidigare.

Deportivo kämpar samtidigt för att hålla sig kvar i den högsta ligan, och det är även så det kommer att se ut hela säsongen tror jag – förra året lyckades man hålla sig kvar men var fyra poäng ifrån att åka ner.

Detta är en tuff uppgift för Real Sociedad men jag tror ändå man lyckas plocka en trepoängare till slut, man är verkligen med och slåss om Europa-platserna till nästa säsong och har ett högt självförtroende, man spelade ut självaste Barcelona i förra omgången och därför plockas den raka tvåan från 1×2-marknaden här.

Betsson har ställt ut oddset 2,45 x insatsen och det är värt en slant, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom via den här länken.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbelningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,45
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming