Speltips 6/10: Corinthians – Atletico Mineiro

Oerhört viktigt möte för de båda lagen när Copa Libertadores-platser står på spel.

Twitter Facebook

Både Corinthians och Atletico Mineiro slåss för Copa Libertadores-platser (motsvarigheten till Champions League i Sydamerika) och ligger bäst till gör Mineiro just nu med en tredje plats i tabellen. Corinthians är dock med och slåss om platserna och har nu sju poäng upp till en kvalplats.

Corinthians har endast förlorat två matcher på hemmaplan den här säsongen och går som alltid starkt på Arena Corinthians, samtidigt är Mineiro det laget som spelat mest oavgjorda matcher på bortaplan. Det mesta talar alltså för en jämn batalj här och jag vågar nog påstå att båda lagen nöjer sig med ett oavgjort resultat här.

I Brasilien vinner sällan bortalaget, det är precis som i MLS där lagen är tvungna att göra långa resor som sliter på spelarna, och mönstret är oerhört tydligt, de flesta lagen i ligan plockar väldigt få poäng på resande fot.

Jag tycker därför krysset är det mest intressanta tecknet från 1×2-marknaden här, Mineiro kommer att spela oerhört tight – som vanligt på bortaplan, och då känner krysset närmast till hands. Vi testar spelbolaget BetHard här som även erbjuder nya spelare en välkomstbonus på upp till 1000kr, hämta din bonus här.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,60
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 02:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming