Speltips 6/10: Santos – Fluminense

Europa bjuder inte direkt på några höjdarmatcher under onsdagen – istället fokus på Sydamerika och Brasilien.

Testa på helt nya spelbolag Coolbet, som dessutom bjuder på en grym välkomstbonus – upp till 1500kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Det skiljer endast två poäng lagen åt här och Santos är laget som placerar sig ovanför – på en fjärde plats. Fjärde platsen innebär kval till Copa Libertadores och det innebär att tre livsviktiga poäng står på spel här.

Santos spelar på hemmmaplan i den här matchen och det ska ses som en stor fördel, i Brasilien levererar sällan lagen på bortaplan utan det är främst på hemmaplan man plockar poängen. Santos är ett perfekt exempel, av fjorton matcher på hemmaplan har man vunnit elva, i jämförelse med fyra segrar på bortaplan. Dessutom öser Santos in mål på hemmaplan, man snittar två mål framåt per match och det tror jag kommer visa sig vara oerhört viktigt i en sån här jämn och tight match.

Fluminense har absolut inte gjort bort sig på bortaplan, dock har man endast vunnit fem av fjorton matcher på bortaplan och därför får Santos anses stora favoriter här. För visst kommer det bli en jämn match, Fluminense satsar på ett oavgjort resultat här och därför tror jag man är med i matchen i minst 60 minuter, men i slutändan tror jag Santos står där som vinnare och tar ytterligare ett steg närmre Copa Libertadores.

Spelet placerar vi hos storväxande ComeOn som bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in 3000kr och få 6000kr att spela för, hämta din bonus här.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,85
Bolag: ComeOn (insättningsbonus upp till 3000kr)
Spelstopp: 02:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming