Speltips 5/10: Island U21 – Skottland U21

Formstarka Island har verkligen något bra på gång – i det skotska lägret ser det mörkare ut.

Twitter Facebook

Som ni säkert alla minns överraskade Island positivt i sommarens EM och nu verkar U21-laget inte vilja vara sämre. Man går riktigt bra i kvalet just nu och kan vid vinst gå upp på en första plats i gruppen. Värt att nämna är att lag som Frankrike och Ukraina spelar i samma grupp.

Formen är det heller inget fel på och på hemmaplan är man fortsatt obesegrade, på tre försök har man vunnit två, spelat oavgjort i en och satt dit sju baljor – imponerande siffror som bör kunna överglänsa Skottland.

Skottland placerar sig sju poäng bakom Island och förlorat två av tre matcher på bortaplan, jag tror detta är den perfekta uppgiften för Island, att spela på hemmaplan mot ett uddlöst Skottland och ha första platsen i gruppen som en tydlig motivation.

Den raka ettan ligger – trots allt – på godkända 1,57 x insatsen, dock väljer jag att gå steget längre och plocka ut ett spel från handikapp-marknaden, -1 Island finns till fina 2,55 x degen hos NordicBet. Har ni inget konto hos de? Öppna då ett och hämta en välkomstbonus på upp till 1000kr.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Island över 1,5 mål i matchen
Odds: 1,80
Bolag: NordicBet (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming