Speltips 4/4: Levante – Sporting Gijon

Spelvärde hittas på målmarknaden.

Twitter Facebook 

Swedish Sports Betting

Det vankas bottenmöte i Spanien ikväll när Sporting reser till Valencia för att spela mot Levante. Hemmalaget Levante ligger sist i tabellen och Sporting hittar vi precis ovanför, med tre poäng fler. Oftast när det handlar om bottenmöten tror spelbolagen att chansen till en målsnål historia är betydligt större än tvärtom. Jag tror dock den här tillställningen kan bjuda på en del mål, dels för att båda lagen har mycket skador men samtidigt för att de släpper in flest mål i ligan.

Sporting väntas starta matchen utan tre ordinarie backar och därför är Levante medvetna om att det finns en stor chans för en trepoängare här. Levante har även precis som Sporting problem med skador i backlinjen och detta bidrar till att det öppnas upp för respektive anfallare.

Även om Levante endast gjort 28 mål den här säsongen, så har man direkt inte problem med att göra mål i matcherna, man har nätat i fyra raka matcher nu och ikväll är man på grund av hemmaplan ändå favoriter, detta kan tagga till grabbarna ordentligt.

Jag tror att vi får se fler än två mål ikväll men kommer samtidigt inte att gå in allt för hårt på detta spelet, det är trots allt ett bottenmöte, men jag tycker ändå spelet är värt en slant, ni hittar oddset 2.15X hos 10Bet.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 2.15
Bolag: 10Bet (unik 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming