Speltips 5/4: Bayern Munchen – Benfica

Bayern Munchen inleder på hemmaplan i den här kvartsfinalen och förväntas gå all in på Alianz Arena ikväll.

Twitter Facebook 

Jag tillhör en av de som anser Bayern vara helt överlägsna på Alianz Arena, den fotbollen man spelar här på hemmagräs hör hemma på en annan planet. Man är i princip odödliga här och motstånd efter motstånd besegras nästan för enkelt.

Bayern Munchen har i ligan vunnit alla sina hemmamatcher förutom en, man snittar mer än tre mål framåt och ute i Europa ser det till och med bättre ut. I gruppspelet slog man exempelvis Arsenal med hela 5-1, Zagreb slog man med 5-0 och Olympiakos hade inte heller mycket att sätta emot, 4-0 slutade den matchen. Ni ser själva siffrorna, Bayern är överlägsna på Alianz Arena.

I helgen spelade Bayern mot Eintracht Frankfurt och vann den matchen med endast 1-0, det märktes på Bayern-spelarna att det väntade en viktig match inom några dagar, Costa och Vidal startade på bänken samtidigt som Götze fick lite speltid. 

Benfica öser på som vanligt i Portugal och leder också tabellen, före Sporting och Porto. I helgen slog man Braga med 5-1, oerhört imponerande siffror mot ett Braga som vart riktigt bra den här säsongen. Dock handlar det om helt annat motstånd den här gången, att resa till Munchen och Alianz Arena är aldrig kul och här brukar det gå undan.

Jag tänker inte gå närmre in på hemma/borta-spel för Benficas del, de har gjort det riktigt bra på samtliga gräsmattor men jag tror Bayern blir ett steg för stora här. Bayern är oerhört taggade, utvilade och jag tror inte de tänker göra hemmapubliken lika nervös som i mötet mot Juventus, utan här kommer Bayern köra all in från första matchminuten och lyckas man göra 1-0 innan halvtid, vinner man matchen med minst två bollar. Rinner två bollar in tror jag inte att ett tredje är omöjligt, därför kommer jag att lira på -2 asian handicap hos Bet365, öppna ett konto hos de och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming