Speltips 4/3: Philadelphia Flyers – Edmonton Oilers

Spelsuget Flyers tar sig an jumbolaget Edmonton Oilers.

Twitter Facebook 

Philadelphia Flyers har verkligen ryckt upp sig på senare tid, man har lyckats vinna fyra av sina senaste fem matcher och har tre raka vinster och nu verkar man äntligen vara på gång igen. Det som verkligen talar för Flyers inatt är deras imponerande målform, tolv gjorda mål på tre försök är inget dåligt facit och dessutom har man sett riktigt bra ut på isen den senaste veckan. I senaste matchen mot Calgary gjorde Schenn ett hattrick och Simmonds två mål, detta säger rätt mycket om Flyers den senaste tiden, alla spelar bra hockey, alla nätar och assisterar, det är helt enkelt bra stämning i truppen.

Något som förhoppningsvis kan motivera Flyers-spelarna är att man endast har tre poäng upp till den sista playoff-platsen som innebär Stanley Cup-lir.

Edmonton Oilers behöver ingen vidare presentation, man är ett av de sämre lagen i NHL och tillhör därför bottenskiktet av tabellen. Oilers har på sina 33 bortamatcher förlorat 20 efter fulltid, det är en oerhört tung statistik och att gästa Flyers som befinner sig i strålande form lär bli tufft.

Jag kör all in på Flyers och den raka ettan. Nu är det så att Nordicbet bjuder nya kunder men även redan existerande kunder på ett gratisspel värt 100kr på NHL. Placera ett spel upp till 100kr och samtidigt sätts nya 100kr in på ditt konto direkt. Tack NordicBet!

Testa superbolaget Titanbet: 1000kr bonus

Titanbet bjuder på ett riktigt imponerande utbud. Här hittar du odds på det mesta inom sportvärlden. Dessutom bjuder de nya kunder på en bonus upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.88
Bolag:
Spelstopp: 01:05
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming